Phil Mickelson slutade spela den här fotbollssäsongen och berättar om sitt missbruk: “Jag har passerat gränsen”

By | September 19, 2023

Phil Mickelson spelar inte hasardspel eller fantasy-fotboll den här NFL-säsongen.

Den sexfaldige majormästaren sa i ett långt inlägg i sociala medier på måndagen att han inte kommer att satsa på fotbollsmatcher i höst eftersom han fortsätter att återhämta sig från sitt spelberoende.

“Jag kommer inte att satsa i år eftersom jag har passerat måttlighetsgränsen och fallit in i ett missbruk som inte alls är roligt,” sa Mickelson. ”Pengar var aldrig problemet eftersom vår ekonomiska säkerhet aldrig var i fara, men jag var så distraherad att jag inte kunde vara med dem jag älskar och orsakade mycket skada. Denna brist på närvaro var så sårande. “Du är här, men du är inte med oss,” fick jag höra många gånger under mitt missbruk. Det påverkade dem jag bryr mig om på sätt som jag inte var medveten om eller inte helt kunde förstå.

”Det är som att det är en orkan utanför och jag sitter isolerad i ett skydd utan att märka vad som händer. När jag kom ut var det så mycket skador att städa upp att jag bara ville gå in igen och inte ta itu med det.

Phil Mickelson sägs ha satsat mer än en miljard dollar på sport innan han fick professionell hjälp

Phil Mickelson sägs ha satsat mer än en miljard dollar på sport innan han fick professionell hjälp. (Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images)

Mickelsons inlägg kommer ungefär en månad efter att hans mångåriga spelpartner Billy Walters publicerade en bok där han hävdade att Mickelson satsade mer än 1 miljard dollar och förlorade 100 miljoner dollar. Under 2011 hade Mickelson enligt uppgift i genomsnitt nästan nio satsningar per dag och placerade en gång 43 MLB satsningar på en enda dag. Han ska till och med ha försökt satsa på Ryder Cup 2012 under sin tid med laget, vilket han förnekade.

Walters dömdes för insiderhandel 2017 och avtjänade fem års fängelse. Mickelson åtalades inte i fallet, men han förlorade nästan 1 miljon dollar i vinster han gjorde på aktietips som han fick av Walters. Walters släpptes efter 31 månader i fängelse och tidigare president Donald Trump omvandlade resten av sitt straff. Walters sa att han och Mickelson bråkade efter att Mickelson vägrade att vittna eller offentligt stödja honom under hans fall.

Mickelson, 53, har vunnit 45 gånger under sin PGA Tour-karriär och har tjänat drygt 96,5 miljoner dollar – den näst största vinsten efter endast Tiger Woods på tourens karriärpengarlista. Han vann senast PGA-mästerskapet 2021 och slutade oavgjort på andra plats vid Masters tidigare i år. Han missade cutten i de två sista stora mästerskapen för säsongen.

Mickelson var bland de mest högljudda supportrarna av LIV Golf när det började. 2022 drog han sig tillbaka från golfen ett tag efter att ha gjort kontroversiella kommentarer om den saudiarabiska regeringen, som ger ekonomiskt stöd till LIV Golf, trots landets kränkningar av mänskliga rättigheter, vilket Mickelson erkände. Dessa kommentarer väckte stor kritik och gjorde honom från en av sportens mest populära spelare till en av de mest kontroversiella. Han återvände senare och var ett av de största namnen som tecknats till LIV Golf, där han enligt uppgift fick en signeringsavgift på 200 miljoner dollar.

Mickelson tackade sin fru i sitt inlägg på sociala medier för att hon stöttade honom genom sitt missbruk och sa att han var “tillbaka på vägen till att vara den person jag vill vara.”

“Efter många år av att ha fått professionell hjälp, inte spelande, och återhämtat mig från missbruk, kan jag nu sitta stilla, vara närvarande i nuet och leva varje dag med inre lugn och frid.” , skrev han. “Jag har fortfarande mycket att göra med dem jag älskar mest, men jag gör det långsamt och så gott jag kan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *