Vad förarna sa efter slutspelsloppet i Bristol

By | September 17, 2023

Här är vad förarna sa efteråt Slutspel på lördag på Bristol Motor Speedway:

Denny Hamlin – Vinnare: “Det är vårt år. Jag känner bara att vi har allt under kontroll. Vi har hastigheten för alla typer av racerbanor. Det finns inget som kan stoppa oss vid det här laget.”

Kyle Larson – Andra: “Jag känner att vi hade den näst bästa bilen och slutade tvåa. Vi hade helt enkelt inte det tempot som Denny hade. Han var riktigt, riktigt snabb och tog sig igenom trafiken riktigt bra. Jag trodde kanske att hans balans skulle börja brista när vi hamnade i trafiken, men så fort han kom ifrån dem lyfte han igen. Jag hade helt enkelt inte den balans jag behövde för att verkligen ladda igenom kurvorna och vara aggressiv när jag accelererade och lämnade.”

Christopher Bell – Trea: ”Det är definitivt ett lopp att vara stolt över, men jag ska vara ärlig, det här var förmodligen vårt bästa lopp på länge och förmodligen det mest nedslående jag har upplevt på länge. Jag kom ifrån oss lite i sista halvan av loppet. Det är så det går ibland, men jag är verkligen stolt över prestandan hos denna Reser’s Camry. Det var väldigt roligt att leda varven och den här banan är helt enkelt den bästa.”

Chris Buescher – Fjärde: ”Vi är inte alls besvikna på bilen. Visst vill vi vinna och förra gången var det bra att vara nära och se det, men vi hade en riktigt bra racerbil. Vi behövde lite mer för att slåss om vinsten, men jag är verkligen stolt över den här gruppen. Vi är i nästa slutspelsomgång.

Ty Gibbs – Femte: “Vi hade en bra Monster Energy Toyota Camry TRD. Depåbesättningen gjorde ett bra jobb hela natten. Jag känner att vi hade en chans att vinna, men det är en topp fem-placering. Jag behöver bara lite mer erfarenhet och fortsätta lära mig. Men en stabil natt.”

Michael McDowell – Sjätte: “De två första loppen dödade oss bara och satte oss så långt tillbaka. Det här är en lärorik upplevelse. Det är en ung grupp. Vi uppnådde inte det vi ville här i det här slutspelet. Jag tycker att vi visade fart och visade att vi kan göra det. Vi kommer att lära oss av detta och förbereda oss för nästa år. Det finns fortfarande mycket att kämpa för i år. Inte löpningen vi behövde ikväll, men ändå en bra prestation. Verkligen stolt över alla.

Brad Keselowski – 8:e plats: “Det är definitivt en bra känsla. Chris (Buescher) gjorde ett bra jobb. 17-bilen ser bra ut. 6-seriens bil ser bra ut. Vi har en riktigt bra chans att ta oss igenom nästa omgång, men vi måste vara noga med att hålla huvudet nere och hålla fokus.”

William Byron – 9:e plats: ”Vi är riktigt nöjda med 500 bra varv här. Ett topp 10-resultat är bra, men jag ville verkligen ha mer. Efter träningen kände jag att vi kunde ha haft lite mer idag men jag är nöjd med det. Jag tycker att vår nr 24 Relay Payments Chevy var bra ikväll.”

Ricky Stenhouse Jr. – 10:e plats: “Vi presterade riktigt bra i loppet, men på lördagen gjorde vi bara inte tillräckligt bra för att ta oss fram och få några tidiga etapppoäng. Det är där vi har saknats, skulle jag säga under större delen av året – bara med kvalificering och att kunna förbereda sig för loppets tidiga skeden. Jag är stolt över prestationen och ytterligare ett topp 10-resultat.”

Carson Hocevar – 11:e plats: “Det var väldigt roligt. Vi låg på femte plats vid ett tillfälle och jag tror att det var där vi avslutade den andra etappen. Vår bil var så snabb. (Luke Lambert) och hela Legacy Motor Club-teamet arbetade så hårt. De var så exalterad över att komma hit. Det här är Lukes favoritlopp och det var enormt att få ett starkt resultat. Vi hade mycket fart, till slut var vi alldeles för fria där. Vi ville vara bland topp 10 men vi var verkligen stäng din tur.”

Ryan Preece – 12:e plats: “Vi behöver bara fart. Vårt långlopp är inte dåligt, men vi kämpade för att komma dit vi kunde vara aggressiva och när du väl har fått din position på banan kan du behålla den. “Du måste hitta greppet och hastigheten och sånt.” kommer att förändra våra dagar.”

Bubba Wallace – 14:e plats: “Jag älskar var jag är med det här laget. Jag önskar att min mamma, pappa och syster var här för att fira med mig. Jag menar, ett karriärår. Jag måste bara fortsätta. Uppskattar alla inblandade partners. Columbia gjorde det bra i bilen. Jag hatade det för henne förra veckan. Jag är mentalt utmattad. Jag är utmattad. Vi gav allt där. Kämpade hårt och avrättades. Det här är vad du måste göra.”

Tyler Reddick – 15:e plats: – Det var en tuff kväll. Jag trodde att vi hade en bra bil, men den hade problem i trafiken, så vi var på väg hela natten. Då och då kunde vi få in ett snabbt varv, men så var det inte, det verkade som om repeterbarheten var ganska bra.

Austin Dillon – 17:e plats: “Vi kämpade med tight körning under större delen av loppet, men mycket av det berodde på trafiken. Position på banan är bara så viktig. Vår Chevy blev ganska bra under loppet. Till slut var vi alldeles för avslappnade.” I slutet av loppet. Stolt över detta RCR-teams prestation. Vidare till Texas Motor Speedway.”

Martin Truex Jr. – 19:e plats: “Vi startade loppet direkt, jag kände mig bra. Vi var för smala, men spårläget – där var vi okej. När vi väl tappade den, glöm det bara – den plöjde hårt och slet bort högerfronten. Det var inte mycket jag kunde göra. Vi har hela tiden anpassat oss till det. Vi var ett varv efter. I den senaste körningen gjorde vi äntligen lite framsteg med bilen och vi var bara så långt efter.”

Truex Jr undviker slutspelseliminering i Bristol

Martin Truex Jr. bedömer sin prestation efter en “fight night” i Bristol efter en 19:e plats som var tillräckligt bra för att ta sig vidare med poäng till åttondelsfinalen i Cup-seriens slutspel.

Kyle Busch – 20:e plats: ”I början av löpningen hade vi inget stöd längst fram och senare i löpningen hade vi inget stöd bak heller. Det var svårt att ta sig någonstans och göra omkörningar. Jag kände bara att jag satt fast i trafiken och smutsig luft. Trots det.” Vi hade ren luft och kunde inte köra om någon eftersom varvtiderna bara stagnerade.”

Ryan Blaney – 22:a plats: ”Det var ingen vacker kväll på något sätt, men vi sprang alla varv och gjorde vad vi skulle. Du skulle vilja ha lite mer fart och bara vara konkurrenskraftig, och det fick vi inte ikväll, men vi kan gå till nästa omgång och starta om och börja i Texas och se vad vi har.”

Ross Chastain – 23:e plats: “Vi var alldeles för snäva för vår No. 1 Worldwide Express Chevy. Bortsett från det allra första åket var vi alldeles för tajta hela natten lång. Vi kom ikapp på botten och sen när vi kom upp var vi bara för tajta igen. Bara inte tillräckligt med hastighet för vår Chevy.”

Erik Jones – 24:e plats: “Ingen bra dag för det nummer 43 amerikanska flygvapnets Chevy-team. Vi hade balansproblem hela helgen. Vi hade ett löst hjul som bara satte oss tillbaka några varv och vi fick gult kort i processen. Det blev bara inte så bra och fastnade liksom.

Kevin Harvick – 29:e plats: “Med tanke på årets upp- och nedgångar hade jag inte så många förväntningar. Det är vad det är. Det handlar nog om vad vi förtjänar.

Joey Logano – 34:e plats: “Jag känner inte riktigt att vi har tagit de stora framsteg vi behöver och tyvärr verkar det som att det är så på varje spår. Normalt kan du säga: “Åh, vi är på en och en halv mil, men våra korta banor är bra eller dina vägbanor är bra.” Just nu verkar det som att vi är borta från märket överallt, så vi får se vad som händer händer senare i loppet och om vi blir utslagna har vi några lopp att gå stort och försöka räkna ut till nästa år. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *